قلمرو برنامه‌نویسی

برنامه‌نویسی دارای قلمروی گسترده است و شغل‌های گوناگونی را در بر دارد: سازنده نرم‌افزار: کسانی که به طراحی، ساخت، و پیاده‌سازی نرم‌افزارهای گوناگون می‌پردازند. مهندس نرم‌افزار: کسانی که از زبان‌ها و فریم‌ورک‌های برنامه‌نویسی برای ساخت نرم‌افزارهای کاربردی بهره می‌برند. تحلیل‌گر سیستم: کسانی که نیازمندی‌های سیستم‌ها را واکاوی و طراحی منطقی سیستم‌های نرم‌افزاری را انجام می‌دهند. سازنده وب: کسانی که به طراحی و توسعه وبسایت‌ها، برنامه‌ها، و سیستم‌های وب می‌پردازند. کارشناس …
بیشتر

کُدآموزی برای کودکان و نوجوانان چه سودی دارد؟

کُدآموزی برای کودکان و نوجوانان چه سودی دارد؟
کُدآموزی به جز این‌ها به پرورشِ خلاقیت، نوآوری، و کارآفرینی کمک می‌کند. مهارت‌های شناختی، توان استدلال، اندیشه‌ی منطقی و انتقادی، بینش ریاضی، توان حل مسئله، و برخورد با چالش‌ها را بهبود می‌بخشد. مهارت‌های همکاری، تیم‌سازی، و مدیریت زمان را افزایش می‌دهد. کمک می‌کند که توانایی‌ها و استعدادهای کودکان و نوجوانان شناخته شوند و اعتماد به خود، تمرکز، و پشتکار ایشان افزایش یابد.
بیشتر

کاربرِ فناوری یا آفریننده‌ی فناوری

کاربرِ فناوری یا آفریننده‌ی فناوری
  کودکان و نوجوانان با یادگیری برنامه‌نویسی، می‌توانند به جایِ کاربرِ فناوری، آفریننده‌ی فناوری باشند، برنامه‌ها و بازی‌ها را بهتر بفهمند، آن‌ها را به فرمان خود درآورند، و ایده‌های خلاقانه و نوآورانه‌ی خود را به بازی، انیمیشن، نرم‌افزار، وبسایت، برنامه، اَپ، و کسب‌وکار تبدیل کنند. برنامه‌نویسی در همه‌ی رشته‌ها در دبستان و دبیرستان و دانشگاه کاربرد دارد و دروازه‌ای نیز برای فرصت‌های شغلی گوناگون در عصر دیجیتال به شمار می‌رود، …
بیشتر

کامپیوترها در سده‌ی بیست‌ویکم

کامپیوترها در سده‌ی بیست‌ویکم
امروزه کامپیوترها همه‌ چیز را دگرگون کرده‌اند، به گونه‌ای که زندگی بدون آن‌ها شدنی نیست. در عصر دیجیتال، نمی‌توان بدون داشتنِ سواد دیجیتال و مهارت برنامه‌نویسی؛ درس خواند، کار کرد، و به موفقیت رسید. این مهارت برای آینده‌ی فرزندان ما اهمیت بیشتری دارد، زیرا هر چه پیش برویم، فناوری و هوش مصنوعی کاربرد و گسترشِ بیشتری در جهان ما خواهند داشت. کودکان و نوجوانان نیز می‌توانند با کُدآموزی از همان …
بیشتر

جست‌وجو در نوشته‌ها​​​​​​​

سبد خرید